Dupa ce ati finalizat comanda, in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic sau pe e-mail, de catre un reprezentant casesiinstalatii.ro Vi se vor confirma produsele comandate, eventual modificarile reperelor sau cantitatilor, totodata vi se va explica si posibilitatile de plata si costurile de transport, dupa cum urmeaza:
– la comenzi pana in 500 lei, costul de transport aferent comenzii este de 20 lei;
– la comenzi cuprinse intre 500 si 2000 lei, costul de transport aferent comenzii este de 15 lei;
– la comenzi de peste 2000 lei (fara TVA), costul de transport aferent comenzii este suportat integral de casesiinstalatii.ro Exceptie de la aceasta regula fac coletele voluminoase (de exemplu centralele termice), sau cele cu masa ridicata (de exemplu stabilizatoarele de tensiune), unde costul transportului va va fi comunicat de catre un reprezentant casesiinstalatii.ro

Livrarea produselor dvs. se face aproape oriunde in tara, in maximum 48h de cand reprezentantul casesiinstalatii.ro va adus la cunostinta validarea comenzii. Pentru orice eventualitate verificati lista localitatilor acoperite de firmele de curierat.
Inaintea sosirii coletului, un agent va va contacta fie prin apel telefonic, fie prin sms. Daca solicitati reprezentantului casesiinstalatii.ro sa va trimita pe e-mail numarul awb. Livrarea se efectueaza in zilele lucratoare, in intervalul 8 – 18 si sambata, în spatiul orar 8 – 13.
La comenzi contractuale, casesiinstalatii.ro asigura transport gratuit, cu mijloace auto proprii.

Observaţie: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care banii au intrat in contul casesiinstalatii.ro