Afișez 1–12 din 13 rezultate

Categorii
borna impamantare
Închide

Borna impamantare

4,20 lei

Borna de impamantare este special conceputa si utilizata pentru conectarea sinelor din aluminiu la priza de pamant a locuintei.

clema fixare K2
Închide

Clema de fixare tip K2, HRC-01

4,20 lei

Clemele de tip K2 fixeaza sinele de suruburile de fixare din INOX.

clema U
Închide

Clema U intermediara fixare panou HCM-01

4,50 lei

Clemele de mijloc sunt cleme din aluminiu folosite pentru montajul panourilor fotovoltaice. Aceste cleme fixeaza panourile fotovoltaice pe sinele din aluminiu.

Clema din Aluminiu, pentru panouri fotovoltaice cu rama de 35mm.

clema Z
Închide

Clema Z capat fixare panou HEC-02

4,70 lei

Clemele de capat se folosesc pentru prinderea primului panou fotovoltaic si a ultimului panou dintr-un sir de panouri care sunt fixate pe sina de aluminiu.

clips impamantare
Închide

Clips impamantare

0,80 lei

Clipsurile sunt piese din Inox utilizate pentru a asigura continuitatea electrica dintre panourile fotovoltaice si sina din aluminiu. Sunt prevazute cu 4 gheare care penetreaza suprafata ramei panourilor fotovoltaice pentru asigurarea unui contact electric perfect.

piesa conectare sina aluminiu
Închide

Piesa conectare sina aluminiu

7,20 lei

Piesele de conectare sunt utilizate pentru prelungirea sau imbinarea in mod profesional a sinelor din aluminiu. Aceste accesorii faciliteaza alinierea sinelor din aluminiu aducand, in acelasi timp, pentru intregul ansamblu, rigiditate și stabilitate.

piesa suport L
Închide

Piesa suport L ( picior/bracket )

9,20 lei

Piesele suport L sunt utilizate pentru prinderea sinelor din aluminiu, pe acoperisurile de tip Sandwich, acestea avand baza captusita cu un strat de cauciuc de 3 mm grosime.

sina aluminiu
Închide

Sina aluminiu cu L=3225 mm

109,10 lei

Sinele din aluminiu, sunt elementele principale in sistemul de fixare al panourilor fotovoltaice.

Cu ajutorul sinei din aluminiu  putem monta cu usurinta panourile fotovoltaice pe orice tip de acoperis de tabla sau tigla. Panourile fotovoltaice se pot instala atat pe acoperis inclinat, cat si pe acoperis plan.

Deschiderea maxima intre 2 prinderi consecutive nu va depasi 1.2 m.

suport acoperis tigla
Închide

Suport pentru acoperis tigla

31,70 lei

Suport special conceput din otel inoxidabil, pentru prinderea sinelor pe acoperisuri din tigla. Fiecare suport vine insotit de 2 suruburi pentru lemn M6,3×80 din INOX.

surub fixare
Închide

Surub fixare inox M10 X 200 mm

9,50 lei

Surub de otel inoxidabil M10 x 200 mm cu cap hexagonal SW7 prevazut cu 3 piulite din INOX . Acest suport de inox este pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis cu tabla.

Aceste suruburi sunt special concepute pentru fixarea infrastructurii si elementelor pentru panouri solare termice si fotovoltaice pe acoperisuri cu tabla.

surub fixare
Închide

Surub fixare inox M10 X 250 mm

11,30 lei

Surub de otel inoxidabil M10 x 250 mm cu cap hexagonal SW7 prevazut cu 3 piulite din INOX . Acest suport de inox este pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis cu tabla.

Aceste suruburi sunt special concepute pentru fixarea infrastructurii si elementelor pentru panouri solare termice si fotovoltaice pe acoperisuri cu tabla.

surub autoforant
Închide

Surub inox fixare autoforant

1,20 lei

Surubul autoforant cu cap hexagonal este confectionat din otel inoxidabil si are urmatoarele dimensiuni: 80 x 6.3 mm ( lungime x latime). Acesta este utilizat impreuna cu Piesa suport L HLF-85AS, pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis de tipul panou sandwich cu o grosime de pana la 60 mm. Aceste suruburi sunt special concepute pentru fixarea infrastructurii si elementelor pentru panouri solare termice si fotovoltaice pe acoperisuri de tip panou sandwich.