Întrebări comenzi

Dupa finalizarea comenzii, puteti fi contactat telefonic sau pe e-mail de catre un reprezentant casesiinstalatii.ro.  Se vor confirma produsele comandate, eventual modificarile reperelor sau cantitatilor, totodata vi se vor explica posibilitatile de plata si costurile de transport. Acest lucru va fi facut doar in situatia cand exista neclaritati sau neconcordante in comanda plasata de dumneavoastra ( taxe de transport , lipsa stocului la produsele comandate)

Pentru comenzi de peste 2000 lei , costul de transport aferent comenzii este suportat integral de casesiinstalatii.ro

ATENTIE! Exceptie de la aceasta regula fac coletele foarte voluminoase (de exemplu centralele termice , sistemele fotovoltaice sau panourile solare), sau cele cu greutatea foarte mare (de exemplu stabilizatoarele de tensiune trifazice), unde costul transportului va va fi comunicat de catre un reprezentant casesiinstalatii.ro

Livrarea produselor comandate din depozitele casesiinstalatii se face in maximum 48h de la validarea comenzii. Pentru orice eventualitate verificati lista localitatilor acoperite de firmele de curierat.
Daca doriti, solicitati reprezentantului casesiinstalatii.ro sa va trimita pe e-mail numarul awb.
Observaţie: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care banii au intrat in contul casesiinstalatii.ro

Daca din motive pur individuale doriti sa renuntati la produsele achizitionate, va amintim ca acest aspect se supune regimului juridic al contractelor la distanta. In acest sens consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea coletului.
Produsul poate fi returnat numai daca se afla in conditiile din momentul livrarii, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nicio forma semne de uzura. Denuntarea de contract se face, asadar, numai in scris, pe adresa marketing@trivasgrup.ro.  Reprezentantul casesiinstalatii.ro va va comunica modul de returnare propriu-zis al produsului/produselor comandate precum si modalitatea de returnare a banilor.

ATENTIE: Costul transportului aferent returnarii produsului (in situatia in care casesiinstalatii.ro asigura returul)  va apartine in totalitate, acesta fiind scazut din suma de returnat.

Reducerea este direct proportionala cu valoarea produselor achizitionate, atat prin cantitate, cat si prin periodicitate. Pentru cumparaturi ce depasesc 2000 lei , clientul beneficiaza de transport gratuit, exceptie fac doar comenzile volumetrice sau cu masa neta ridicata, caz in care costurile de transport vor fi suportate in mod egal. Pentru comenzi contractuale, solicitati reprezentantului casesiinstalatii.ro un pret personalizat.

Pentru a cumpara produse din magazinul online casesiinstalalatii.ro, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati: comanda cu ajutorul cosului de cumparaturi direct de pe site, usor de realizat si intuitiv,  comanda telefonica,  precum si comanda prin e-mail. Nu exista o valoare minima in ceea ce priveste comanda dumneavoastra. Vom onora si cea mai mica comanda plasata pe site-ul nostru..

 

1. Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi
Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online, este necesar sa furnizati date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi, in care dumneavoastra introduceti produse folosind butonul “Adaugati in cos”. Acest buton il puteti gasi pe pagina dedicata fiecarui produs in parte. Dupa ce ati terminat selectarea produselor finalizati comanda. Aici veti completa informatiile personale de contact, cu adresa de livrare precum si datele de facturare, dupa caz. Veti selecta o metoda de plata: plata in sistem ramburs,  plata prin transfer bancar sau plata cu cardul. Dupa trimiterea comenzii online, veti fi contactat de un reprezentant casesiinstalatii.ro, pentru a va confirma comanda si costurile de transport doar daca acestea nu sunt calculate in mod automat si daca situatia o impune. Serviciul de comanda prin intermediul cosului de cumparaturi este disponibil non-stop.

2. Comanda prin e-mail
Scrieti la adresa de e-mail: marketing@casesiinstalatii.ro. Precizati in mod explicit gama de produse solicitate, cu denumirea corecta – aşa cum apare pe site. Nu uitati sa precizati si cantitatea necesara. Este important ca in contextul mesajului, sa ne furnizati datele de facturare adresa de livrare si un numar de telefon, la care reprezentantul casesiinstalatii.ro sa va contacteze, pentru validarea comenzii. Serviciul de comanda prin e-mail este disponibil non-stop.

3. Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati la unul din numerele: 0339 732 728 sau 0755 044 774  , disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 8 – 17.

Oferim posibilitatea de plată prin următoarele metode:

1.Plata ramburs la primirea coletului

2.Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) prin MobilPay.

Daca ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar ” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3.Plata cu Ordin de Plata . (In acest caz, marfa este livrata dupa incasarea sumelor)

Întrebări panouri solare

Persoanele fizice interesate de montarea de panouri fotovoltaice acasă vor primi de la stat contravaloarea a 90% din preţul instalaţiei, dar nu mai mult de 20.000 de lei, potrivit “Ghidului de finanțare a Programului a privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională”.
Ghidul, lansat în dezbatere publică de Ministerul Mediului stabileşte că se asigură finanţarea de la stat pentru orice instalaţie fotovoltaică cu o capacitate mai mare de 3kwp.
“Finanţarea se acordă în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, în limita sumei de 20.000 lei. Suma finanțată de Autoritate se scade de către instalatorul validat din valoarea totală a facturii, iar diferența se suportă de către beneficiarul final, din surse financiare proprii”, se arată în Ghid, aflat în dezbatere publică.
Iată ce se finanţează:

1. Cheltuielile cu achiziţia sistemului de panouri fotovoltaice cu putere minimă instalată de 3kWp, având ca principale părți componente:
a) panouri fotovoltaice;
b) invertor;
c) materiale conexiuni;
d) structura de montaj a sistemului;
e) modul de comunicație;
f) contor inteligent care măsoară cantitatea de energie produsă de sistemul de panouri fotovoltaice și care permite colectarea și transmiterea datelor relevante de la distanță, în format electronic;
g) tablou electric curent continuu/curent alternativ.

2. Cheltuieli cu montajul și punerea în funcțiune a sistemului de panouri fotovoltaice, reprezentând maximum 15% din costurile echipamentelor și instalațiilor electrice.

3. TVA aferentă cheltuielilor eligibile.

4. Sunt considerate eligibile numai cheltuielile efectuate după semnarea contractului de finanţare nerambursabilă. Cu alte cuvinte, dacă o persoană deja și-a montat panouri solare la casă, aceasta nu va putea să ceară statului decontarea cheltuielilor.

Bani pentru energia livrată în reţea
Cei care îşi montează panouri fotovoltaice şi doresc să vândă în reţeaua electrică energia produsă în exces faţă de propriul consum trebuie să ştie că pot primi bani, după ce a fost în sfârşit adoptată legislaţia pentru prosumatori.
„Prosumatorii care dețin unități de producere a energiei electrice din surse regenerabile cu puterea instalată de cel mult 27 kW pe loc de consum pot vinde energia electrică produsă și livrată în rețeaua electrică furnizorilor de energie electrică cu care aceștia au încheiate contracte de furnizare a energiei electrice, conform reglementărilor ANRE”, scrie în lege.
Preţul pe care îl primesc prosumatorii este, după lungi discuţii, cel de pe piaţa spot a energiei electrice, dar nu cel din momentul livrării, ci cel din anul anterior. Ca exemplu, preţul mediu ponderat de închidere al PZU în anul 2017 a fost de 227 de lei, deci se vor primi 22,7 bani pentru fiecare kWh injectat în reţea.

Atenție! Proiectul NU se aplică momentan. Pentru a intra în vigoare, acesta trebuie aprobat de minister și publicat în Monitorul Oficial. După apariția în Monitor, autoritățile trebuie să anunțe o perioadă de înscriere pentru ca persoanele fizice să poată cere bani.