Site-ul www.casesiinstalatii.ro, numit in continuare casesiinstalatii.ro, este proprietatea Trivas Grup SRL, companie inregistrata la Braila, str. Mercur nr.49, CIF J9/191/2018, CUI 4588222, la Registrul Comertului din aceeasi localitate, societate comerciala numita in continuare casesiinstalatii.ro. Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare.
casesiinstalatii.ro asigura utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.casesiinstalatii.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul, in alte scopuri comerciale sau contrare intereselor casesiinstalatii.ro, fara acordul scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link – catre casesiinstalatii.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru casesiinstalatii.ro sau oricaruia dintre parteneri/furnizori, numai dupa obtinerea in scris a acordului in acest sens.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului casesiinstalatii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, alte date – este proprietatea casesiinstalatii.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul casesiinstalatii.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului casesiinstalatii.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Produsele si serviciile oferite de casesiinstalatii.ro
Prin politica de preturi, casesiinstalatii.ro exista disponibilitatea selectarii clientilor. Produsele comercializate prin intermediul casesiinstalatii.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului/distribuitorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, bon/chitanta fiscala, certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv casesiinstalatii.ro, isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda, in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului, dar va anunta emitentul comezii de acest lucru si impreuna cu acesta va cauta un alt produs similar. Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR, dar si de politicile de vanzare ale furnizorilor. Preturile prezentate au TVA 19 % si nu includ cheltuielile de livrare. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site-ul de vanzari casesiinstalatii.ro in momentul confirmarii comenzii , sau, in cazul comenzilor cu plata online, prin serviciile internet banking, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Exista si posibilitatea ca in cazul unor achizitii mai mari sa se acorde si discounturi comerciale. In acest sens, pretul facturat va fi mai mic decat cel afisat pe site. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse poate avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantul de vanzari casesiinstalatii.ro. In caz contrar comanda se anuleaza.
Continutul casesiinstalatii.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi . Din acest motiv, casesiinstalatii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul casesiinstalatii.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre cataloagele reprezentantilor fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. casesiinstalatii.ro si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului  este gratuita, voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a rsspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea dedicata. casesiinstalatii.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. Abonatii newsletter-ului casesiinstalatii.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului casesiinstalatii.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, casesiinstalatii.ro nu poate fi facuta raspunzatoare sub nicio forma de actiunile tertilor. casesiinstalatii.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca exista motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Dispozitii finale
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe casesiinstalatii.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg prin accesarea paginilor sale.