Bun venit la casesiinstalatii.ro!

Câteva cuvinte despre noi

Infiintata inca din 1993, SC TRIVAS GRUP SRL s-a impus rapid pe piata ca furnizor de succes in comertul cu ridicata si cu amanuntul a instalatiilor termice, gaze si sanitare.

Grija pentru confortul clientilor ne-a purtat intreaga echipa pe un drum al perfectionarii continue. Prin urmare, TRIVAS GRUP este importator direct al unor branduri apreciate in domeniul sistemelor de instalatii termice, gaze, climatizare si sistemelor de protectie pentru echipamente monofazice.

In anul 2012 am implementat Conter, un brand care se remarca pe piata prin fiabilitatea garantata de componentele de origine japoneza care alcatuiesc produsele din gama de termostate stabilizatoare de tensiune.

Succesul de care s-au bucurat produsele Conter ne-a determinat sa facem urmatorul pas. Ramanand fideli principiului calitatii, am intodus pe piata, sub denumirea proprie Calore, instanturi pe GPL si GN.

Westech a aparut pe piata datorita necesitatii omului de a beneficia de apa calda menajera si, in acelasi timp, de a proteja mediul inconjurator, fara a fi nevoit sa suporte costuri uriase. Un panou solar nepresurizat cu boiler incorporat care poarta eticheta Westech va reprezenta intotdeauna un sistem economic de preparare a apei calde usor de instalat, cu un randament foarte bun, nu va necesita intretinere sau alte batai de cap si, ce este cel mai important, nu va folosi energie electrica, ci doar energia soarelui.

Prin casesiinstalatii.ro va garantam ca sunteti la un click distanta de un stoc de produse care va vor schimba biroul sau caminul, imbunatatindu-va implicit calitatea vietii prin satisfacerea unei nevoi primare – confortul. Designul, calitatea si preturile rezonabile sunt reperele pe care le-am avut in vedere atunci cand am pus bazele acestui magazin online.

Clientii nostri vor fi intotdeauna beneficiarii unor produse si servicii de calitate. De la consiliere pentru alegerea produsului care sa va satisfaca nevoile, pana la distributia produselor in orice zona a tarii, specialistii nostri va vor oferi solutii pentru fiecare solicitare in parte.