MAGAZIN ON-LINE cu INSTALATII si ACCESORII TERMICE pentru CASA TA !

Despre noi

Inginerii CASEsiINSTALATII.ro va pot oferi consultanta de la alegerea, dimensionarea instalatiilor de aer conditionat, incalzirea in pardoseala pana la instalarea panourilor solare si instalatiilor de incalzire.

CASEsiINSTALATII.ro – partener in orice moment. Produsele si serviciile noastre sunt de top fiind recunoscute de clienti din toata tara. Eficienta, calitatea si seriozitatea vin din partea unei echipe care a reusit sa treaca peste multe provocari si care a acumulat experienta pe parcursul multor ani de activitate. CASESIINSTALATII.ro este in stransa colaborare cu producatori recunoscuti in toata lumea (“Saunier Duval”, “Vaillant”, ”Ariston”, ”Kalde”, “Wilo” etc). CASEsiINSTALATII.ro detine 2 marci inregistrate: “Conter” si “Calore” – marci care sunt foarte cunoscute pe piata din Romania si nu numai. Detinem un parc de vehicule specializate pentru distributie, depozite logistice si puncte de lucru in diferite zone ale Romaniei.
Produsele CASEsiINSTALATII.ro au fost testate de-a lungul a peste 20 de ani de activitate dovedindu-se fiabilitatea si calitatea lor, fiind insotite de toate certificarile nationale si internationale.

 

 

Echipa CASEsiINSTALATII.ro

Numele Dvs.*

Email-ul Dvs.*

Subiectul mesajului

Mesajul Dvs.