Pentru a cumpara produse din magazinul online casesiinstalalatii.ro, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati: comanda cu ajutorul cosului de cumparaturi direct de pe site, usor de realizat si intuitiv,  comanda telefonica,  precum si comanda prin e-mail. Nu exista o valoare minima in ceea ce priveste comanda dumneavoastra. Vom onora si cea mai mica comanda plasata pe site-ul nostru..

 

1. Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi
Pentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului online, este necesar sa furnizati date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi, in care dumneavoastra introduceti produse folosind butonul “Adaugati in cos”. Acest buton il puteti gasi pe pagina dedicata fiecarui produs in parte. Dupa ce ati terminat selectarea produselor finalizati comanda. Aici veti completa informatiile personale de contact, cu adresa de livrare precum si datele de facturare, dupa caz. Veti selecta o metoda de plata: plata in sistem ramburs,  plata prin transfer bancar sau plata cu cardul. Dupa trimiterea comenzii online, veti fi contactat de un reprezentant casesiinstalatii.ro, pentru a va confirma comanda si costurile de transport doar daca acestea nu sunt calculate in mod automat si daca situatia o impune. Serviciul de comanda prin intermediul cosului de cumparaturi este disponibil non-stop.

2. Comanda prin e-mail
Scrieti la adresa de e-mail: marketing@casesiinstalatii.ro. Precizati in mod explicit gama de produse solicitate, cu denumirea corecta – aşa cum apare pe site. Nu uitati sa precizati si cantitatea necesara. Este important ca in contextul mesajului, sa ne furnizati datele de facturare adresa de livrare si un numar de telefon, la care reprezentantul casesiinstalatii.ro sa va contacteze, pentru validarea comenzii. Serviciul de comanda prin e-mail este disponibil non-stop.

3. Comanda telefonica
Pentru comenzi telefonice sunati sau trimiteti un mesaj in care sa indicati produsul, cantitatea, numele si adresa de livrare completa  la numarul:  0755 044 774  , disponibil de luni pana vineri in intervalul orar 8 – 17.